Harris Academies
All Academies in our Federation aim to transform the lives of the students they serve by bringing about rapid improvement in examination results, personal development and aspiration.

Times of the Academy Day

Time

Event

Duration

8.25

All students should be on site

 

8.30 – 9.00

Registration

30 mins

9.00 – 9.50

Period 1

50 mins

9.50 – 10.40

Period 2

50 mins

10.40 – 11.00

Break

20 mins

11.00 – 11.50

Period 3

50 mins

11.50 – 12.40

Period 4

50 mins

12.40 – 13.30

Period 5

50 mins

13.30 – 14.10

Lunch

(Y7 to be released at 13.15 for lunch)

40 mins

14.10 – 15.00

Period 6

50 mins

15.00 – 15.50

Period 7

Years 9-13 (Tue, Wed, Thurs)

50 mins